طرز تهیه دسر| طرز تهیه دسر خوشمزه| طرز تهیه دسر چوکو لاوا
طرز تهیه دسر چوکو لاوا | با بیسکویت پتی بور و شکلات تلخ یک دسر خوشمزه درست کن
طرز تهیه دسر برای خانم های باسلیقه و خوش ذوق بسیار مهم و جالب توجه است. افراد زیادی هستند که دسر را از بیرون و کافه ها امتحان نمی کنند بلکه طرز تهیه دسر را یاد گرفته و آن را با توجه به سلیقه و استعداد خودشان به صورت خانگی درست می کنند. یاد گرفتن طرز تهیه دسر می تواند بسیار خوشحال کننده باشد چون هم هزینه درست کردن دسر از خرید آن ارزان تر است و هم شما می توانید آن را طوری که دوست دارید تهیه کنید.
چوکو لاوا یک دسر فوق العاده ساده می باشد که با بیسکویت پتی بور و شکلات تلخ یا شکلات شیرین یا ترکیبی استفاده کنید.
اگر به دسر های شکلاتی علاقه دارید حتما چوکو لاوا را تهیه کنید زیرا نیازی به ژلاتین یا مواد خاصی ندارید و می توانید با چند قلم مواد این دسر را تهیه کنید. این دسر نیازی به ژلاتین ندارد. شما می توانید این دسر را از شب قبل تهیه کنید و در یخچال قرار دهید و نیم ساعت یا دو ساعت مانده به سرو از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد.
در میان اخبار
- تغییر چهره مریم مومن پس از ازدواج | مریم مومن با موهای فر و حلقه گرانقیمتش خودنمایی کرد
- خواستگاری تاریخی دختر جوان از محمدرضا گلزار | مواجهه جالب محمدرضا گلزار با خواستگار سمجش +ویدئو
- ترکیه ای ها عاشق سحر دولتشاهی شدند | انتخاب زیباترین بازیگر زن ایران در ترکیه +ویدئو
- جنجال بر سر یارانه معیشتی | این پیامک حساب شما را خالی می کند
- پردیس پورعابدینی از خجالت آب شد | روایت پردیس پورعابدینی از سکانس جنجالی اتاق شرعی با شهاب حسینی
در ویدئوی زیر طرز تهیه چوکو لاوا را به شما آموزش خواهیم داد.