طرز تهیه کوفته قلقلی| فوت و فن پخت کوفته قلقلی خانگی
کوفته قلقلی در گروه کوفته های اصیل ایرانی قرار دارد و در تمامی نقاط ایران با کم تفاوت تهیه می شود و براساس سایز و مواد تشکیل دهنده به مدل های زیادی تقسیم شده است. در ادامه می توانید دستور پخت و طرز تهیه کوفته قلقلی آبدار و خوشمزه خانگی را مشاهده کنید.
مواد لازم برای کوفته قلقلی :
خرده برنج معطر | یک پیمانه |
سبزی کوفته سبزی های معطر ریز خرد شده | نصف پیمانه |
تخم مرغ | 1 تا 2 عدد |
گوشت چرخ کرده کم چربی | به میزان لازم |
پیاز رنده شده | یک عدد کوچک |
زردچوبه | به میزان لازم |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
زعفران | به میزان لازم |
در میان اخبار
- پرافتخارترین مهندس کشور در یک دورهمی دوستانه!
- ستاره های قدیمی سینمای ایران| مروری بر سرانجام بازیگران قدیمی ایران
- انتشار نشانواره فیلم سینمایی «پروین»| رونمایی از عکس مارال بنیآدم و ملیکا شریفینیا بازیگران فیلم
- «نپتون» صاحب پوستر شد| رونمایی از پوستر فیلم نپتون برای حضور در جشنواره ٤۲
- فال ابجد فردا چهارشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۲|فـال ابجد روزانه متولدین ماه های مختلف سال
طرز تهیه کوفته قلقلی :
برنج را خیس کنید بعد یک کم بکوبید. سبزی را ریز خرد کنید به آن اضافه کنید گوشت و بقیه ادویه را هم اضافه کنید زعفران را هم دم کنید و با مواد مخلوط کنید.
حسابی ورز بدهید اصلا رمز و راز کوفته به خوب ورز دادن آن است بعد در ظرف جدا پیاز را داغ کنید مقداری رب و زردچوبه تفت بدهید اگر خواستید چند تا آلو اضافه کنید کوفته ها را قلقلی کنید و وقتی آب جوش آمد حرارت را کم کنید و آرام کوفته ها را بگذارید داخل قابلمه و زیر آن را کم کنید حدودا 2 ساعت و نیم زمان می برد تا جابیفتد.